top of page
About: About

OM RILLERUTH

Knitwear Design

Det er meg, Nina Ruth, som står bak Rilleruth og designer og utvikler alle strikkeoppskrifter. Uten noen spesielle forventninger, men med stor skaperlyst og et ønske om å inspirere, la jeg i februar 2018 ut min første strikkeoppskrift for salg. November samme år la jeg ut oppskriften som skulle gjøre det mulig for meg å satse i en mer kreativ retning. Jeg snakker selvfølgelig om det populære Twist pannebåndet. I dag jobber jeg deltid som lærer samtidig som jeg drifter Rilleruth.

 

Jeg ønsker å spre strikkeglede og bidra til at så mange som mulig får kjenne på følelsen av å skape noe selv. Jeg lager enkle strikkeoppskrifter, men gjerne med en liten vri eller «Twist» om du vil. I håp om at flest mulig skal oppleve mestring når de strikker etter mine oppskrifter prøver jeg å bruke minst mulig forkortelser og legger til bilder med forklaringer der det er nødvendig.

 

Når du kjøper en oppskrift av meg støtter du min lille bedrift og designerdrøm. Jeg setter stor pris på at mønsteret ikke deles og at du som strikker har kjøpt det selv. Du må gjerne selge produkter strikket etter mine oppskrifter, men husk videreformidle oppskriftens opphav både i salgsannonser og muntlig til dine kunder. Da kan de som ønsker å strikke selv gjøre det. 

 

Om du har et spørsmål eller en tilbakemelding kan du ta kontakt på rilleruth@gmail.com. Det må forventes noe responstid i perioder med mange henvendelser. 

bottom of page